WordPress of Woocommerce koppelen aan externe software

Door uw CRM en/of ERP met uw website te verbinden hoeft u geen dubbel werk meer te doen

AFAS, SALESFORCE, JEEVES, en nog meer

De mogelijkheden zijn eindeloos! Stel je eens voor; geen voorraden meer handmatig bijhouden, productprijzen en teksten in meerdere systemen bijwerken of uw klanten laten inloggen met één account. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is zeker mogelijk!

Woocommerce en wordpress

Wij hebben ruime ervaring met het koppelen van externe systemen met WordPress en Woocommerce. Woorden als API, JSON, XML en SOAP klinken ons als muziek in de oren en houden voor ons geen verrassingen verborgen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een voorstel.

service verhogen, kosten besparen

Door software te verbinden en wijzigingen automatisch door te voeren op meerdere plaatsen voorkomt u fouten en bespaart u een hoop tijd. Daardoor kunnen uw werknemers zich weer richten op de klant.

MEER DAN EEN WEBONTWIKKELAAR

Xclusion Media heeft jaren ervaring in het ontwikkelen van WordPress en Woocommerce websites. Van klein tot groot, basis website tot grote webshop, bij ons kun je terecht. Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Neem vrijblijvend contact op
voor advies of een offerte

XCLUSION MEDIA WERKT ONDER ANDERE VOOR