Xclusion Media is dé expert voor uw
website webshop hosting SEO internet marketing logo huisstijl drukwerk

XCLUSIONMEDIA WERKT ONDER ANDERE VOOR

een nieuwe website of webshop

Xclusion media is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van website en webshops. Wij houden niet van ‘dertien in een dozijn’ websites maar ook niet van peperdure websites die niet converteren. Wil jij meer verkopen via je website of is je huidige website verouderd? Bij ons ben je aan het juiste adres!

een bestaande website verbeteren en optimaliseren

Door het gedrag van je bezoekers te onderzoeken, kunnen wij verbeteringen doorvoeren die de conversie verhogen. Of het nu gaat om het aanmelden van een nieuwsbrief, het verkopen van een paar schoenen of doorklikken naar een artikel. Een design moet niet alleen mooi zijn, het moet ook werken. Door continue onderzoek te doen en verbeteringen door te voeren, zorgen wij dat je website blijft aansluiten op je doelgroep.

haal alles uit uw website

Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat WordPress en Woocommerce geen geheimen voor ons kennen. Dit maakt het mogelijk optimale websites en webshops te ontwikkelen waar jij en je bezoekers blij van worden!

wat kunnen wij voor u betekenen?

SEO score verbeteren

Een website die niet of slecht scoort in Google en andere zoekmachines is als een winkel zonder gevelreclame. Als niemand weet dat je er bent, wie komt er dan langs?

Webshops die converteren

Een webshop ontwikkelen kan ondertussen iedereen. Xclusion Media heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren van alle aspecten van een digitale winkel om de conversie te verhogen.

Inzicht voor overzicht

Door uw KPI's realtime inzichtelijk te maken kunt u snel inspelen op gebeurtenissen. Wij ontwikkelen overzichtelijke KPI dashboards die tijd en geld besparen.

WordPress optimalisatie

Een snelle website is belangrijk, want klanten haken af als het laden van de artikelen te lang duurt. Wij optimaliseren websites en webshops om ze razendsnel te maken.
meer informatie

Een ontwerp dat werkt

Onze websites worden ontworpen voor een doel. Uw doel. Conversie optimalisatie vanaf de start.

Alles op maat

Wij kunnen uw website volledig aansluiten op uw huisstijl. Omdat wij het ontwerp en thema zelf ontwikkelen bent u verzekerd van flexibiliteit en

hier zijn wij trots op

Bekijk hier een greep uit onze projecten. Klik gerust op een van de afbeeldingen voor meer informatie over het project

MEER DAN EEN WEBONTWIKKELAAR

Bent u op zoek naar een state-of-the-art website die perfect aansluit op uw doelgroep, conversieoptimalisatie op uw bestaande website of een BI-dashboard om inzicht te krijgen in uw bedrijfsprestaties,. Xclusion Media levert het.

Contact

Neem vrijblijvend contact op
voor advies of een offerte

Social

Volg ons en blijf op de hoogte
van ons nieuws en actuele aanbiedingen

ADRES

Newtonstraat 11A
1704SB Heerhugowaard

+316 1095 1011
info@xclusionmedia.com
KVK 58558810
BTW NL010797750B02