WORDPRESS SNELHEID OPTIMALISATIE

KUNT U KOFFIE ZETTEN TIJDENS HET LADEN VAN UW WEBSITE?
WIJ KUNNEN HELPEN!

LAGERE LAADTIJDEN

Een enorm aantal websites draait op het flexibele CMS systeem WordPress. Een open systeem voor websites, maar vaak met één negatieve kant; de snelheid. Xclusion Media is een specialist in het optimaliseren van de bouwstenen van WordPress en Woocommerce waarmee we zelfs de langzaamste website weer zo snel als een nieuwe kunnen krijgen.

GOOGLE RANKING

Google heeft pagina snelheid hoog op de prioriteitenlijst staan. Als je pagina traag is, is het voor Google niet interessant om deze hoog in de resultaten te plaatsen. Bezoekers klikken namelijk direct weg als een pagina niet snel genoeg geladen is. Een snelle pagina is dus een belangrijk component van SEO strategie.

TRAGE PAGINA'S CONVERTEREN SLECHT

Zou u iets kopen bij een website waar de pagina’s pas na 20 seconden geladen zijn? 90% van de bezoekers niet. Bezoekers stellen hun mening op in de eerste seconden van het bezoeken van de pagina. Als deze bezoekers lang moeten wachten voordat er iets op het scherm staat, is de mening al gevormd voordat de pagina geladen is.

WAT KUNT U BIJ EEN OPTIMALISATIE TRAJECT VERWACHTEN?

Doorlooptijd

1-2 weken

Kosten

Op aanvraag

Verbetering in cijfers

Xclusion Media heeft bij diverse WordPress en Woocommerce site laadtijden verlaagd met wel 95%! Artikelen die voorheen pas na 20 seconden getoond worden, worden na optimalisatie in minder dan een seconde geladen

Wilt u ook een snelle website?

Xclusion Media is specialist in het verlagen van laadtijden en optimaliseren van WordPress en Woocommerce installaties. Wilt u ook een snelle website? Neem dan snel contact met ons op.